Vil du slippe din indre kritiker og negative tanker, få mere glæde og se mere positivt på dig selv og livet? Vil du også have helt konkrete og anerkendte værktøjer og metoder, der anvendes af professionelle coaches og terapeuter, som du straks kan bruge selv? Og vil du til sidst lære hvordan du nemt og simpelt sætter dine mål og skaber vaner på en sjov måde?

Så er den her workbook lige noget for dig!

DET FÅR DU:

En online workbook på 25 sider med i alt 7 anerkendte metoder, værktøjer, redskaber, teknikker og øvelser, der hjælper dig med at:

  1. Skabe nye vaner på en sjov og spændende måde.
  2. Genskabe glæden i dit liv, så du igen kan mærke livsgejsten.
  3. Håndtere negative tanker og slippe af med din indre kritiker.
  4. Overkomme overspringshandlinger, så du kan få gjort det, som du skal, uden at udskyde det.
  5. Komme igennem svære følelser i stedet for at ignorere dem, så de bare bliver mere ubehagelige.
  6. Være mere nærværende i nuet, så du kan slippe stressfulde tilstande og finde ro i kroppen og sindet.
  7. Sætte og planlægge dine mål, så du endelig kan opnå det, som du længes efter.

PRAKTISK INFO

Du får en 25 siders online workbook i pdf format med 7 anerkendte, simple og effektive metoder, der anvendes af professionelle coaches og terapeuter. Derudover får du en ekstra bonus, så du kan arbejde videre med dig selv og udvikle dig. Du har adgang til din workbook med det samme, så du straks kan gå igang med at skabe nye vaner, sætte mål, ændre negative tanker og meget mere.

DIN INVESTERING I DIT MENTALE HELBRED: 129,-

Hent workbook

Til dig, der ikke kender mig.

Hejsa, jeg hedder Lotte. Jeg er en vaskeægte selvudviklings-nørd og din tro følgesvend på vejen mod det, som du gerne vil opnå!

Jeg er uddannet Lifecoach, Positiv psykologi vejleder og Styrkekonsulent. Jeg driver min egen coaching praksis i hjertet af København, hvor jeg hjælper kvinder med at ændre deres hæmmende overbevisninger og negative selvbilleder, udskifte tvivl, selvkritik og frygt med tillid, selvværd og egenomsorg, så de kan udleve deres fulde potentiale og blive fri fra det, der holder dem tilbage fra at leve det liv, som de inderst inde drømmer om.

Som coach hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv.

Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter. Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge. Min livsmission er at lære dig at bruge de rette værktøjer, redskaber og øvelser, så du bliver eksperten i at hjælpe dig selv og så du kan skabe det liv og den tilstand, som du længes efter.