Workshops, challenges, forløb og meget mere – online, når og hvor det passer dig.

Tænk på, hvad det vil betyde for dig at få de rette værktøjer, redskaber og viden, som vil hjælpe dig med lige præcis den udfordring, du har. Forestil dig så også, at du kan få den hjælp på præcis det tidspunkt, der passer dig bedst og du kan tilmed gemme, gense og læse det hele til enhver tid. Det giver en suveræn frihed og en ultimativ følelse af power at du kan hjælpe dig selv med at skabe den forandring, som du længes efter.

Det er blot nogle af de fordele, der er ved online selvudvikling. Her finder du nemlig alt fra workshops, der hjælper dig med at skabe vedvarende forandring og challenges, der får dig til at genfinde din selvkærlighed, til transformerende forløb, workbooks og meget mere.

Til dig, der vil have konkrete redskaber til at forbedre dit indre og ydre liv

I denne workbook finder du i alt 7 øvelser, redskaber, modeller, teknikker og værktøjer, som anvendes af professionelle coaches og terapeuter verden over. Jeg har udvalgt de her 7 redskaber, fordi de hjælper med en række af de udfordringer, som jeg oftest oplever, at kvinder efterspørger hjælp til.

Denne workbook er netop blevet til, fordi jeg hver dag møder kvinder i min coachingpraksis, der mangler nogle helt konkrete, simple og effektive øvelser, teknikker og redskaber som de kan bruge, for at få mere glæde, håndtere negative tanker, være mere nærværende i nuet, sætte og opnå mål samt at ændre og skabe nye vaner.

Mit ønske med den her workbook er, at du kan bruge redskaberne i din dagligdag og at du tager handling til at forbedre dit liv og udvikle dig. Jeg ønsker, at du skal blive eksperten i dit eget velbefindende – derfor deler jeg de her redskaber med dig, så du kan vokse, skabe forandring, blive klogere på dig selv og finde ro i at være dig.

Helt præcist får får du 7 konkrete værktøjer, som hjælper dig med at:

  1. Skabe nye vaner
  2. Genskabe din glæde
  3. Håndtere negative tanker
  4. Overkomme overspringshandlinger
  5. Komme igennem svære følelser
  6. Være mere nærværende i nuet
  7. Sætte og planlægge dine mål.

Det får du:

  • En 25 siders online workbook i pdf format med anerkendte, simple og effektive værktøjer, der anvendes af professionelle coaches og terapeuter.
  • I alt 7 værktøjer, redskaber og øvelser, som du straks kan bruge til at udvikle dig i din hverdag.
  • En ekstra bonus, så du kan arbejde videre med dig selv og udvikle dig.

Din investering: 129.-

Udsolgt

Mindset makeover

En masterclass til dig, der vil have et positivt mindste og booste dit selvværd

Udsolgt

GENOPDAG KÆRLIGHEDEN TIL DIG SELV

7 dages selvkærlig challenge til 129,-

For rigtig mange kan selvkærlighed være udfordrende, for hvad betyder det helt præcist og hvordan skal man dyrke det? Selvkærlighed handler i alt sin enkelthed om, at vi er venlige og kærlige overfor os selv, at vi lytter til vores behov og at tager hånd om os selv.

Måske er du en af de kvinder, der altid sætter andre før dig selv og som sørger for, at alle andre har det godt? Måske gør du det så ofte, at du faktisk glemmer dig selv og dine egne behov? Det kan også være, at du allerede er igang med din selvkærlige rejse og at du søger ny inspiration til at genfinde din egen selvkærlighed?

Uanset hvad, så er du havnet det helt rigtige sted. Denne 7 dages selvkærlige challenge er nemlig skabt til dig, der gerne vil genopdage kærligheden til dig selv.

Vis dig selv den kærlighed og omsorg, som du altid viser andre

Denne challenge er skræddersyet, så du de næste 7 dage får en ny øvelse hver eneste dag, der hjælper dig med at genopdage dine kvaliteter, genskabe forbindelse til dig selv, prioritere dig selv, lytte til dine egne behov og lære dig selv at kende på ny. Se dette som første skridt på vejen mod et mere selvkærligt liv, hvor du lærer at forstå dig selv, se dine gode sider, lytte til dig selv og prioritere dig selv – uden at føle dårlig samvittighed,

Det er på tide, at du begynder at vise dig selv den kærlighed, som du glædeligt deler ud til alle andre.

Investeringen for din selvkærlighed: 129,-

Udsolgt

Design dit liv – skab vedvarende forandring!

Er du et sted lige nu, hvor du trænger til forandring i dit liv?

Kan du mærke det? Følelsen af, at du trænger til forandring. Du trænger til, at noget i dit liv skal ændre sig, at du for en gangs skyld prioriterer dig selv, at du ændrer kurs, at der sker noget nyt, at du får udlevet dine mål og lytter til den lille stemme, som hvisker til dig, at du har meget mere at byde på end det her – at du vil have mere ud af livet, hver gang du har et roligt øjeblik for dig selv.

Måske handler det om dit selvbillede, din karriere, dit kærlighedsliv, din sundhed, forholdet til din krop, dine relationer eller noget helt syvende. Men du kan mærke det – følelsen af, at du vil have mere ud af tilværelsen, at du vil udleve og finde frem til dit potentiale og en gang for alle skabe den forandring, som du længes efter.

Det kan være, at du oven i købet har prøvet at ændre det før, men du har mistet motivationen, er faldet tilbage i gamle mønstre eller også er du slet ikke startet, for du har ikke kunnet danne et overblik og du har slet ikke haft en idé om, hvordan du skulle starte eller slutte for at skabe den forandring.

Så er du landet det helt rigtige sted!

I denne workshop vil jeg nemlig hjælpe dig med at blive helt klar over, hvad du gerne vil ændre og hvordan du skal skabe den forandring. Jeg giver dig mine bedste værktøjer, som har hjulpet flere kvinder med at ændre deres tilværelse – simple og effektive redskaber, der hjælper dig med at se dig selv og dit liv med nye øjne, blive knivskarp på, hvad du ønsker dig i dine livsområder og ikke mindst hvordan du trin for trin skaber den forandring, som du længes efter. Vigtigst af alt, så lærer jeg dig de oversete punkter og trin, der skal til, for at du når dine mål og ønsker for dit liv.

Glæd dig til at genopdage dig selv, dine styrker og kvaliteter, udskifte din tvivl med tillid og til stå stærkt med den helt rigtige plan, ny viden, støre selvindsigt, et ordentligt skud motivation og alle de værktøjer, som du skal bruge, for at skabe den forandring, som du ønsker.

Udsolgt