OM LOTTE VAFADAR

Til dig, der ikke kender mig endnu.

Hejsa, jeg hedder Lotte.

Jeg blev født på en forårsdag i 1987 med et hjerte, der banker for at hjælpe kvinder med at bryde fri fra det, der begrænser dem i livet og finde glæde i at være dem selv. Jeg har altid haft et indre heppekor i mig, som nyder at se kvinder lykkes, sejre og overvinde deres frygt og begrænsninger – det tænder en ild i min sjæl og får mit hjerte til at juble så uendeligt højt.

Derfor var jeg heller ikke i tvivl om, at jeg skulle uddanne mig som Lifecoach, Positiv psykologivejleder og styrkekonsulent, for jeg har altid vidst, at jeg ville skabe et transformerende rum for kvinder, hvor de kan udvikle sig, genfinde troen på dem selv, slippe af med den indre kritiker og udskifte autopiloten med en bevidst hovedrolle i deres eget liv.

Det rum har jeg nu skabt i hjertet af København, hvor jeg driver min egen coaching praksis med 1-1 sessioner, forløb, masterclasses og events, som også kan tages online. Fælles for alt, hvad jeg laver, er, at det har til formål at hjælpe dig med at skabe den forandring, som du længes efter. Jeg har samtidig ikke en intention om, at du skal være afhængig af mig, derfor får du altid øvelser, redskaber eller værktøjer med, som du skal lave mellem vores sessioner, så du ikke kun har det godt, når du er i session hos mig, men så du også selv bliver bevidst om, hvordan du skaber forandringen for dig selv.

Jeg ved hvordan du har det, for jeg har selv været igennem møllen.

Jeg er selv brudt fri fra mine egne negative tanker, mine begrænsende forestillinger om mig selv og mine uhensigtsmæssige handlemønstre, som jeg i rigtig lang tid troede på var sande. Jeg troede så meget på dem, at jeg kunne nærmest ikke forestille mig at være mig, hvis jeg ikke havde det syn på mit selv og verden omkring mig. De begrænsede mig i livet og gjorde ikke andet end at holde mig tilbage, men i lang tid kunne jeg ikke se andre sandheder end dem.

Jeg fandt heldigvis ud af, at da jeg først tog skridtet udenfor den begrænsende bobbel, som jeg havde sat mig selv i, så ændrede mit liv sig. Jeg fik selv hjælp af en coach, som hjælp mig med at blive bevidst om mine negative tanker og ændre mine tankemønstre, så jeg ikke bare levede på autopilot, men så jeg selv skabte det liv som jeg ønskede via mine handlinger og indre dialog. Det var svært, men det var også svært at have det sådan som jeg havde det, så jeg måtte beslutte mig for, hvilken form for “svært” jeg helst ville have. Jeg valgte heldigvis at udvikle mig og jeg har ikke fortrudt det en eneste gang siden.

Jeg ved, hvordan du har det, for jeg har selv været igennem det og jeg ved hvad der skal til for, at du kan skabe en forandring i dit liv.

Når jeg ikke er din lifecoach.

Hvis jeg skal fortælle hvem jeg er, uden at nævne mit arbejde, så vil jeg først sige, at det er ret udfordrende, for det er sådan en kæmpestor del af mig som menneske, men lad mig alligevel give det et forsøg.

Jeg er hundemor til en tideligere gadehund, forlovet med en halv italiener, bonusmor til en sej pige, datter af en stærk, rødhåret kvinde og en omsorgsfuld far, søster til den sjoveste storebror og halvsøster til en klog kvinde, som bor i LA. Jeg bor i hus i Hillerød, men jeg er opvokset på Amager og har boet der det meste af mit liv.

Jeg elsker dyr ualmindeligt højt, ligesom at jeg elsker at få folk til at grine, at rejse, at opleve, at nyde god mad, at bevæge mig, at være i naturen, at dyrke min have, at have nærværende relationer og at gøre noget godt for dem, som jeg har tæt på mig. Jeg er et spirituelt menneske – jeg elsker astrologi, krystaller og den slags, men samtidig kan jeg også godt lide fakta og videnskab.

Jeg tror på, at vores veje krydses af en særlig grund. Om den grund er, at du bliver mindet om, at du er værdig til det liv, som du ønsker, eller om grunden er, at jeg skal hjælpe dig på vejen derhen vil jeg lade være op til dig.

Book tid