Til dig, der ikke kender mig endnu.

Mit navn er Lotte Vafadar, jeg er uddannet lifecoach, positiv psykologi vejleder og styrkekonsulent – og så er jeg en kæmpestor selvudviklings- og Human design passionist. Jeg driver min egen praksis i hjertet af København, hvor jeg hjælper kvinder som dig med at få et stærkere selvværd, indre ro, selvaccept og at udleve sit fulde potentiale, hvile i sig selv og skabe det bedste liv for lige præcis den, de er.

Jeg gik ind i selvudviklingens verden, fordi jeg selv manglede værktøjer, redskaber og øvelser, som jeg kunne bruge til at få det bedre. Jeg har nemlig både haft en depression, stress og panikangst, som jeg gik i behandling for, men jeg følte ikke rigtig, at jeg fik den hjælp, som jeg havde brug for.

Jeg følte egentlig bare, at jeg sad og fortalte mine terapeuter og psykologer (ja, jeg har prøvet flere forskellige), hvor dårligt jeg havde det og hver gang jeg gik fra en session, så havde jeg det endnu værre, fordi jeg ikke havde lavet andet i sessionen, end at have fokus på og tale om alt det, som jeg var ked af, som stressede mig, gjorde mig handlingslammet og udbrændt. Jeg manglede, at der var en, der gav mig en metode eller et værktøj, en mentaløvelse eller lignende, som jeg kunne bruge, for at få det bedre. 

Derfor besluttede jeg mig for, at jeg selv ville lære hvordan jeg kunne skabe en forandring – både for mig selv og for andre. Jeg brugte mange år på selvstudie, på at prøve forskellige metoder af og danne egne erfaringer, og jeg har siden 2015 taget flere uddannelser og kurser, der tilsammen har sikret mig en rigtig god værktøjskasse med mange redskaber, metoder og øvelser, som jeg stadig bruger hver eneste dag – både på mig selv og mine klienter.

Jeg arbejder særligt med en kombination af coachende metoder, metakognitiv terapi, kognitiv adfærdsterapi, mindfulness og Human Design i mine sessioner og forløb – alt efter hvad der passer bedst til netop dig. Det vigtigste for mig er at give dig nogle håndgribelige metoder og øvelser, som vil hjælpe lige præcis dig med din udfordring.

Privat er jeg født i 1987, bosat i Nordsjælland med min forlovede, vores hund og min bonusdatter, som er her hver fjortende dag. Jeg er en 5/1 Splenic Energy Projector i Human Design med frihed, udvikling, nærvær, loyalitet og samhørighed som nogle af mine kerneværdier.

Jeg tror på, at vores veje krydses af en grund, lige nu, i dette øjeblik – og jeg glæder mig til at tale med dig.

Book tid