Kan du huske hvem du var, inden du lærte hvem du “bør” være?

Igennem vores liv tilpasser vi os samfundet og omverdenen. Vi begynder at tænke over hvordan vi bør være, hvordan vi bør se ud, hvad vi bør stræbe efter og hvordan vi bør være anderledes end den, som vi i virkeligheden er.

Vi flytter os længere og længere væk fra os selv, vores sande jeg og essens i en stræben efter at opnå noget, at være noget, som slet ikke er os. Vi glemmer, hvem vi er. Vi mister os selv.

Human Design er som en guide, der leder dig tilbage til den du var, inden verden begyndte at fortælle dig hvem og hvordan du “bør” være.

En manual til dit sande jeg

Human Design gør det klart for os, at vi alle er forskellige i den her verden, at vores energi fungerer forskelligt og at vi hver især har noget enestående at byde på, dele ud af og bidrage med.

Men det, der er særligt og unikt ved Human Design er, at det giver os helt konkrete metoder, værktøjer og redskaber, som vi kan bruge til at leve autentisk, udleve vores potentialer og skabe et liv med mindst modstand og mest flow.

Derfor bliver Human Design også kaldet et eksperiment – dit personlige eksperiment, for når du kender og forstår dit design, så kan du begynde at eksperimentere med din nye viden og opleve den transformerende forskel det gør for dig at leve og udleve det liv, som du er designet til.

“Jeg troede bare du ville fortælle om mig, men du gav jo helt håndgribelige værktøjer, som jeg kan bruge til at ændre mit liv og jeg kan slet ikke vente med at komme igang. Det er den bedste investering, jeg har lavet i mig selv “

Michelle

“Jeg troede bare du ville fortælle om mig, men du gav jo helt håndgribelige værktøjer, som jeg kan bruge til at ændre mit liv og jeg kan slet ikke vente med at komme igang. Det er den bedste investering, jeg har lavet i mig selv”

-Michelle

Energitype, gates, indre autoritet og planeter

Human Design er skabt af Canadieren Ra Uhu Hu i 1987 og er baseret på Astrologi, Chakrasystemet, IChing og Kabbalah Tree of Life. Konceptet er simpelt og dybt kompliceret samtidig.

Du vil møde begreber såsom din energitype, din indre autoritet, din strategi, gates og channels, der bl.a. tager udgangspunkt i planeternes placering på dit fødselstidspunkt og 88 dage før dit fødselstidspunkt. Forstår du ikke de forskellige begreber? Intet problem, det skal jeg nok forklare dig i vores session.

Tilsammen skaber det et omfattende og usammenligneligt system, der guider dig tilbage til hende, som du er født til at være. Det giver dig en dyb indsigt i hvem du er inderst inde, hvad dine unikke egenskaber og gaver er og hvad du har brug for, for at skabe et liv, der føles ægte for dit sande jeg.

Det har ikke kun hjulpet på forholdet til mig selv

Da jeg første gang forstod mit Human Design Chart, var det som om, at der blev skabt et sprog for det, som jeg indtil nu kun havde følt indeni mig. Som om min sjæl blev genkendt og jeg følte, at jeg fandt mig selv – på en helt anden måde, end jeg nogensinde har oplevet før.

Det har ikke kun påvirket mig, det har også givet mig en helt andet forståelse for menneskerne i mit liv. Jeg og min forlovede har mere tålmodighed, forståelse og accept for de sider af hinanden, hvor vi er forskellige. Det er blevet nemmere at kommunikere med mine nærmeste – og jeg ved, at når jeg en dag bliver mor, så vil jeg have en dyb forståelse og forbindelse med mit barn, fordi jeg kender deres design.

Human Design har været og er en enorm gave for mig i mit liv – en gave, som jeg inderligt ønsker at give videre til dig.

Da jeg første gang forstod mit Human Design Chart, så var det som om, at der blev skabt et sprog for det, som jeg indtil nu kun havde følt indeni mig. Som om min sjæl blev genkendt og jeg følte, at jeg fandt mig selv – på en helt anden måde, end jeg nogensinde har oplevet før.

Jeg faldt for det med det samme og jeg kastede mig over hver eneste video, guide og indlæg, jeg kunne finde om emnet – yes, jeg er en Energy Projector med en 5/1 profil, så jeg dykker dybt ned i det, der fanger min interesse og hvis noget virker, så er jeg ivrig efter at lære fra mig, så andre også får glæde af det.

Det har ikke kun påvirket mig, det har også givet mig en værdigfuld forståelse for menneskerne i mit liv.

Jeg og min forlovede forstår hinanden på et dybere plan og vi har mere tålmodighed, forståelse og accept for de sider af hinanden, hvor vi er forskellige. Det er blevet nemmere at kommunikere med mine nærmeste og jeg ved, at når jeg en dag bliver mor, så vil jeg have en dyb forståelse og forbindelse med mit barns sjæl, indre kerne og sande jeg ved at kende deres design.

Human Design har været og er en enorm gave for mig i mit liv – en gave, som jeg inderligt ønsker at give videre til dig.

Du er her ikke for at gøre som alle andre. Du er her ikke for at være som alle andre. Du er designet til at være præcis den, du er.

Det er på tide, at du omfavner alt det, der gør dig unik og som giver dig mest flow, frihed og energi i livet.

“Min Human Design session var helt fantastisk! Mange af tingene kunne jeg ikke lade være med at grine lidt af, da jeg kunne genkende mig selv så meget. Jeg følte mig så set og accepteret. Jeg glæder mig til at bruge de konkrete værktøjer og jeg kan mærke, at det her vil have en stor påvirkning på hvordan jeg går til mig selv og mit liv”

Annie

“Min Human Design session var helt fantastisk! Mange af tingene kunne jeg ikke lade være med at grine lidt af, da jeg kunne genkende mig selv så meget. Jeg følte mig så set og accepteret – og jeg kan mærke, at det her vil have en stor påvirkning på hvordan jeg går til mig selv og mit liv”

-Annie