Lyder det her som dig:

Du bliver enormt påvirket af andres humør og energi.

Hvis en er sur eller ked af det, så tager du det ind, som om det var dine egne følelser – og du bliver meget påvirket, hvis der er en dårlig stemning i rummet. Ja, du mærker faktisk hurtigt stemningen og energien, når du træder ind i et rum og du kan hurtigt fornemme, om der er noget galt.

Det kan virke drænende og udmattende for dig at være sammen med andre i længere tid og du kan have et stort behov for alenetid efterfølgende.

Du er sikkert et følsomt menneske og måske har du før fået at vide, at du er for sensitiv, at du “bare skal tage dig sammen”, at du er svag eller at du ikke skal være så følsom – måske har du endda sagt det til dig selv og måske føler du dig tit forkert eller anderledes, fordi du er sensitiv.

Kender du bare et af ovenstående udsagn, så er du landet det helt rigtige sted.

Det er mig – Tilmeld

Du er ikke svag, fordi du er sensitiv – tværtimod

Mit navn er Lotte Vafadar, jeg er 5/1 Splenic Projector og jeg vil fortælle dig en sandhed:

Din sensitivitet er ikke en svaghed. Du er ikke svag, for sensitiv eller for følsom. Du er det modsatte af svag.

Du er indbegrebet af stærk, for det kræver en enorm styrke at mærke verden og andre mennesker omkring dig så meget, som du gør. Det kræver så meget styrke at tage verden, andres humør, stemninger og energier ind på samme måde, som du gør. Du er en stærk person. Du er ikke svag, fordi du er sensitiv. Du skal ikke tage dig sammen. Du skal ikke være mere hårdhudet.

Du har bare ikke lært at forstå din sensitivitet, så du kan omfavne den og acceptere den, i stedet for at arbejde imod den og prøve at ændre den. For det handler ikke om, at du skal være en anden eller at du skal være mindre sensitiv. Det handler om, at du skal give dig selv lov til at være hende, som du i virkeligheden er. Du skal blot forstå hvem “hun” er først – du skal blot forstå din sensitivitet – og det vil jeg hjælpe dig med.

Du er ikke svag, fordi du er sensitiv – tværtimod

Mit navn er Lotte Vafadar, jeg er 5/1 Splenic Projector og jeg vil fortælle dig en sandhed:

Din sensitivitet er ikke en svaghed. Du er ikke svag, for sensitiv eller for følsom. Du er det modsatte af svag.

Du er indbegrebet af stærk, for det kræver en enorm styrke at mærke verden og andre mennesker omkring dig så meget, som du gør. Det kræver så meget styrke at tage verden, andres humør, stemninger og energier ind på samme måde, som du gør.

Du er en stærk person. Du er ikke svag, fordi du er sensitiv. Du skal ikke tage dig sammen. Du skal ikke være mere hårdhudet.

Du har bare ikke lært at forstå din sensitivitet, så du kan omfavne den og acceptere den, i stedet for at arbejde imod den og prøve at ændre den.

For det handler ikke om, at du skal være en anden eller at du skal være mindre sensitiv.

Det handler om, at du skal give dig selv lov til at være hende, som du i virkeligheden er. Du skal blot forstå hvem “hun” er først- du skal blot forstå din sensitivitet – og det vil jeg hjælpe dig med.

I det her online event vil jeg give dig en forståelse for din sensitivitet og vise dig hvilken gave, der rent faktisk følger med din sensitivitet.

Jeg vil lære dig hvordan du kan passe bedre på dig selv og din energi, så du kan bruge din sensitivitet som den styrke, den i virkeligheden er.

Altsammen med udgangspunkt i Human Design.

Tilmeld

Efter det her event ved du:

• Hvad du kan gøre, for ikke at blive påvirket af andres humør, energi og stemninger omkring dig.

• Hvordan du passer på dig selv, når du bliver påvirket af verden omkring dig.

• Hvorfor du er sensitiv, så du kan hvile mere i dig selv og acceptere dig selv.

• Hvorfor du bliver så påvirket af andre mennesker og bestemte situationer.

• Hvad styrken i din sensitivitet er og hvordan du kan bruge den i dit liv.

• Hvem du er på et dybt plan, så du forstår dig selv på en helt ny måde.

• I hvilket centre, du kan være særligt sensitiv, i dit Human Design.

Glæd dig til halvanden time, der vil ændre dit selvbillede og din selvforståelse.

Halvanden time, der vil få dig til at indse, at din sensitivitet er en enorm gave og styrke, og som vil efterlade dig med større viden, redskaber og metoder, som du kan bruge til at skabe et autentisk liv, hvor du hviler mere i dig selv og accepterer dig selv mere.

Glæd dig til at møde en helt ny side af dig selv, genfinde kontakten til dit sande jeg og finde ind til den sandhed, som jeg allerede kender om dig:

Du er præcis som du skal være – det er tid til at omfavne hele dig.

Tilmeld eventet

Praktisk info

349,-

9/2-2023

18:00-19:30

Online via zoom

Alle deltagere modtager replay efterfølgende. Det er derfor ikke et problem, hvis du ikke kan være med live.

Tilmeld eventet