Gratis, indledende coaching samtale

Når vi to har en coaching session eller et forløb sammen, så lukker du mig ind i dit indre liv, deler dine tanker med mig og taler med mig om nogle ting, som du måske ikke taler med andre om. Jeg er med dig på hele din rejse og jeg står klar som dit største heppekor, når du rykker dig, har aha-oplevelser, gennembrud, udvikler dig og når du kommer i mål med det, som du drømmer om. Derfor er det så essentielt, at vi finder ud af, om vi er det rette match, inden vi investerer tid og energi i hinanden.

Af den årsag tilbyder jeg altid en gratis, indledende coaching samtale, hvor vi kan tale sammen over telefonen og se, om jeg er den rette coach for dig. I vores samtale taler vi om hvordan du har det, hvordan du gerne vil have det og hvordan jeg kan hjælpe dig med at skabe den forandring.

Har du nogle spørgsmål til mig, så tager vi selvfølgelig også dem. Fælles for alle gratis, indledende coaching samtaler, som jeg indtil nu har haft, er, at de er super afslappede og uformelle – en rigtig god og behagelig måde lige at “møde” hinanden på, inden vi beslutter os for, om vi vil forpligte os til hinanden.

Book en gratis samtale

Coach Lotte Vafadar

Jeg tror på, at vores veje krydses af en særlig grund. Du er landet lige her på den her side, fordi der er noget i dig, der længes efter en forandring.

Om min rolle er at minde dig om, at du fortjener den forandring eller om min rolle er at være hende, der hjælper dig og støtter dig i din forandring vil jeg lade være op til dig.

KONTAKT MIG
Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag
KONTAKT MIG