Halvanden times ro, fordybelse og forbundethed til dig selv

Trænger du til at skabe forbindelse til dig selv i en rolig pause, hvor du kan give slip på de tanker og følelser, som ikke længere tjener dig? Så er Fuldmåne Ceremonien lige noget for dig.

Igennem halvanden time bliver du blidt guidet igennem nænsomme visualiseringer og meditationer, mens lyden af rolig musik omfavner dig og inviterer dig til at glide ind i dig selv og genskabe forbindelsen til dit inderste, så du kan slippe det, der ikke længere tjener dig og finde ind til ny energi, overskud, indre ro og balance.

jeg vil med

Aftenens program:

Vi starter aftenen med en velkomst efterfulgt af at skabe forbindelse mellem krop og sind, slippe spændinger og slappe helt af i kroppen, så vi kan være nærværende med os selv i nuet.

Blidt og nænsomt bliver du herefter guidet igennem siddende og liggende meditationer og visualiseringsøvelser, der tager dig på en rejse ind i dig selv, ind til de tanker og følelser, som du ikke længere skal bære rundt på, så du kan slippe det og få ny energi, indre ro og balance.

I løbet af aftenen kommer vi til at trække et kort, som støtter vores intention om at give slip og mellem meditationerne og visualiseringerne er der sat tid af til, at du kan skrive dine refleksioner ned og fordybe dig i øjeblikket. Her er ikke noget hastværk – det er din tid til ro og forbundethed.

Kvinden bag Fuldmåne Ceremonien

Mit navn er Lotte Vafadar,

Jeg er uddannet Lifecoach, Positiv Psykologi Vejeleder og styrkekonsulent – og så er jeg kæmpestor selvudviklings- og Human Design passionist.

Jeg glæder mig til at invitere dig indenfor til en helt igennem dejlig aften, hvor vi skal fordybe os i os selv og skabe den forbundethed, som er så nem at miste i en travl hverdag. Vi kommer hurtigt til at slæbe rundt på tanker og følelser, som ikke længere tjener os, som ikke er vores at bære rundt på og som ender med at hive os og vores energi ned.

Efter den her Fuldmåne Ceremoni vil du føle dig lettet og opløftet med en dyb, indre ro og en følelse af at kunne mærke dig selv.

Det er tid til at give slip på det, der ikke længere tjener os, så vi kan give plads til alt det nye, der venter på os.

Jeg glæder mig til at tilbringe Fuldmånen sammen med dig.

Praktisk info:

Pris: 279,-

Adresse: Skindergade 26, 1. th 1159 Kbh K.

Dato: D. 9/10-2022

Tidspunkt: kl. 18.30 – 20.00

Betaling sker via mobilepay til 152773 ved tilmelding.

tilmeld

Efter den her Fuldmåne Ceremoni vil du føle dig lettet og opløftet med en dyb, indre ro, fornyet energi og en genskabt forbindelse til dig selv.

Ofte stillede spørgsmål:

Skal man være spirituel, for at deltage??

  • Nej, slet ikke. Du kan deltage om du er spirituel eller ej.

Skal jeg være i fokus?

  • Du bliver på intet tidspunkt sat i fokus. Jeg stiller spørgsmål ud i rummet, så ingen bliver sat i spotlight eller føler sig nødsaget til at svare.

Jeg er nervøs for at komme alene, skal jeg lade være med at deltage?

  • Du tager måske turen herind alene, men du kommer ikke alene, for du kommer for at mødes med mig og de andre kvinder – og jeg glæder mig til at møde dig.

Hvad koster det?

  • Din investering er 279,-
tilmeld

Glæd dig til en aften med indre ro og nærvær – en selvkærlig pause, langt væk fra hverdagens stress og jag.