Fuldmåne Ceremonien er for dig, hvis du:

  • Trænger til en selvkærlig pause, hvor du kan fordybe dig og være nærværende i nuet
  • Vil have en dybere forbindelse til dig selv og genskabe kontakten med dig selv
  • Vil tilbringe en aften i et nærende fællesskab sammen med andre kvinder
  • Vil slippe det, der ikke tjener dig, så du kan tiltrække det, du ønsker
  • Er nysgerrig på spiritualitet, selvudvikling og meditation
Det er noget for mig

Månen er magisk

Månen repræsenterer den feminine energi – det nærværende, sansende, omsorgsfulde, rummelige, trygge og følende.

Rigtig mange kvinder føler sig draget mod månens mystik og stærke energier – og med god grund, for månens cyklus siges at have direkte indvirkning på kvindens cyklus.

Har du nogensinde lagt mærke til, at din kvindelige cyklus følger månens cyklus? At du bliver rastløs eller at du har svært ved at sove, når det er fuldmåne – og at du bliver mere følelsesladet og sansende?

Månens energi er dragende, potent og stærk – særligt ved fuldmåne er energien intens og vi kan drage nytte af den stærke feminine energi.

Under Fuldmåne Ceremonien læner vi os sammen ind i fuldmånens feminine energi, i nærværet og nuet, så vi kan mærke os selv og genskabe den forbindelse til os selv, som er så nem at miste i en travl hverdag.

I den trygge energi slipper vi sammen alt det, som ikke tjener os, som ikke længere er vores at bære, så vi kan give plads til det nye.

jeg vil med

Kvinden bag Fuldmåne Ceremonien

Hej, jeg hedder Lotte Vafadar

Mit navn i sig selv betyder “den selvstændige loyale” – og det beskriver mig faktisk ret godt.

Jeg er 5/1 Projector i Human Design, født på en forårsdag i 1987 og har lige siden den dag været nysgerrig, spørgende, kan-selv-vil-selv-type, eventyrlysten og opsat på at leve et levende, saftigt liv med nærvær og oplevelser, hvor jeg hviler i hende, jeg er.

Min mission er at hjælpe dig med at gøre det samme.

Det er min store fornøjelse at invitere dig til en helt igennem dejlig aften, hvor vi skal fordybe os i os selv og skabe den forbundethed, som er så nem at miste i en travl hverdag.

Det er tid til at give slip på det, der ikke længere tjener os, så vi kan give plads til alt det nye, der venter på os.

Jeg glæder mig til at tilbringe Fuldmånen sammen med dig.

Aftenens program:

Vi mødes i cirkel omkring en smuk mandala, hvor levende lys, krystaller og friske blomster står som symbol på ild, vand, luft og jord, og skaber forbindelse mellem naturen, nuet, os og livet.

Vi starter aftenen med en velkomst, hvorefter du bliver guidet igennem en afslappende meditation, som hjælper dig med at slippe spændinger, finde nærvær i nuet og komme fra hovedet helt ned i kroppen.

Rolig musik indhyller rummet og skaber stemningen for resten af aftenen, hvor vi tuner ind på det, som vi vil slippe, så der kan blive plads til alt det, som vi vil tiltrække.

Igennem hele aftenen er der sat tid af til, at du kan skrive dine refleksioner ned i din notesbog, fordybe dig i øjeblikket og dele dine indsigter i et trygt fællesskab sammen med andre kvinder.

Her er ikke noget hastværk – det er din tid til ro og forbundethed.

Vi afslutter ceremonien med at trække orakelkort og sætte intentionen for vores videre færd, inden energien bliver renset og vi siger tak for en magisk aften.

Ofte stillede spørgsmål

Ja, du kan lige tro, at du kan være med. Her er plads til dig, uanset om du har været til en ceremoni før eller om det er din allerførste gang.

Du tager muligvis turen ind til mit space alene, men du deltager ikke alene, for du kommer for at mødes med mig og de andre kvinder – og vi glæder os til at møde dig. Du kan være helt rolig. Her er du velkommen.

Det er ikke vigtigt, om du er meget spirituel, lidt spirituel eller bare nysgerrig – så længe du føler dig draget af Fuldmåne Ceremonien, så er den for dig.

Nej, mænd kan ikke deltage. Fuldmåne Ceremonien er et lukket fællesskab for kvinder.

Ja, tag din notesbog med og ifører dig behageligt tøj. Jeg sørger for puder, tæpper, lette snacks og drikkelse.

Selvfølgelig. Du er hjerteligt velkommen hver eneste gang, hvis du har lyst.

“Det var en helt særlig oplevelse at være med til Fuldmåne Ceremonien og jeg er så glad for, at jeg deltog”

– Camilla, deltager ved Fuldmåne Ceremonien

Praktisk info

Dato:

Kommer snart

Tidspunkt:

Kommer snart

Sted:

Kommer snart

Pris:

389,-

Glæd dig til en magisk aften i fuldmånens feminine energi

Tilmeld