Er du træt af at have tankemylder og overtænkning?

Så er du havnet det helt rette sted.

Jeg ved, at det kan føles som om, at du ikke har kontrol over dine tanker, men at de derimod nærmest har kontrollen over dig. Følelsen af, at du ikke kan give slip på en tanke, uanset hvor meget du prøver, kan gøre dig helt magtesløs og frustreret, for du gør alt hvad du kan, for at sige til dig selv, at du ikke skal tænke på det, at du bare skal komme videre og at du skal fokusere på noget andet, men det virker bare ikke. Tanken sidder nærmest fast og hurtigt har den udviklet sig til et mylder af endnu flere tanker, som bare forstærker den ubehagelige følelse, som du nu har i dig.

Du sidder sikkert med nogle af de her spørgsmål

  • Hvordan lærer jeg at stoppe mine tanker, inden de udvikler sig til tankemylder og overtænkning?

  • Hvad skal jeg gøre, når det ikke hjælper at sige “stop” til mig selv og tænke på noget andet?

  • Hvad skal jeg gøre, når jeg har svært ved at slippe en tanke i flere dage?

  • Hvordan stopper jeg tankerne, inden de løber løbsk?

Om 6 uger har du konkrete metoder,

der stopper tankemylder og overtænkning

Forestil dig, at du håndterer tankemylder og overtænkning sådan her, efter det her 6 ugers forløb: en tanke, som normalt ville udløse tankemylder og overtænkning dukker op hos dig, men i stedet for at tankerne løber løbsk, så har du en metode, som du bruger, der stopper tanken i at formerer sig. Du bemærker lige at tanken kommer, men du ved præcis hvad du skal gøre, for at give slip på den og komme videre. Den tanke behøver ikke længere at fylde hos dig i flere dage, som den ellers ville have gjort, og du kan hurtigt finde tilbage til at have indre ro og kontrol over dine tanker, i stedet for at de kontrollerer dig.

Den her frihed i sindet er ny for dig, men du nyder den virkelig og du føler dig ikke længere låst af dine tanker. Dine tanker er der bare og du kan nu selv vælge, hvilke af dine tanker, der får lov til at fylde, for du har flere metoder og redskaber, der hjælper dig med håndtere tankerne, når de dukker op.

Når du lærer metoderne til at stoppe tankemylder og overtænkning

  • Få et bedre selvværd, være mere stolt over dig selv og føle, at du faktisk er værd at prioritere.

  • Få mere overskud, energi og glæde i din hverdag, fordi dine behov og grænser ikke længere bliver overset.

  • Få et bedre forhold til dig selv, fordi du lytter til dine egne behov og træffer beslutninger ud fra hvad der føles rigtigt for dig.

  • Stoppe med at dunke dig selv i knolden med alt det, som du “burde have sagt”, når din grænse bliver overtrådt.

Læs bare hvad min klient Marie siger om at sætte grænser nu:

“I alt for lang tid var jeg bange for at sætte grænser, fordi jeg altid fik det til at handle om andre end mig selv – jeg var bange for at skuffe, men den eneste jeg skuffede, var jo mig selv. Jeg elsker, at jeg nu vælger mig selv til. Mit selvværd er højere og jeg føler, at jeg lever livet på mine præmisser”

Marie Lund

Din Lifecoach

Mit navn er Lotte Vafadar, jeg er uddannet og certificeret Lifecoach, Positiv Psykologi Vejleder og Styrkekonsulent.

Jeg tror på, at det er meningen, at livet skal føles godt og det er meningen, at du skal have det godt med at være dig – det er i hvert fald min største mission at hjælpe kvinder med lige præcis det. Derfor driver jeg i dag min egen coachingpraksis i hjertet af København, hvor jeg hver dag har fornøjelsen af at have kvinder i mit space, som jeg får lov til at hjælpe med at skabe indre ro, et stærkt selvbillede, et højnet selvværd og et sind, som føles rart at være i.

Jeg ved, at du kan slippe af med tankemylder og overtænkning, for jeg har ikke bare hjulpet flere kvinder med netop den udfordring, jeg har selv haft mange udfordringer med overtænkning og særligt bekymrende tanker.

Jeg ved, hvor frustrerende det er, når du ikke ved hvordan du skal slippe en tanke, jeg kender følelsen af at være magtesløs, fordi man ikke bare kan stoppe tanken og jeg ved hvor meget det tager på din energi og dit overskud. Men bedst af alt, så ved jeg, at der venter dig en følelse af indre ro og frihed, når du ved præcis hvad og hvordan du skal gøre, for at stoppe dit tankemylder og overtænkning – og jeg glæder mig til at lære dig de metoder, der har hjulpet mig så meget.

Din Lifecoach

Mit navn er Lotte Vafadar, jeg er uddannet og certificeret Lifecoach, Positiv Psykologi Vejleder og Styrkekonsulent.

Jeg tror på, at det er meningen, at livet skal føles godt og det er meningen, at du skal have det godt med at være dig – det er i hvert fald min største mission at hjælpe kvinder med lige præcis det. Derfor driver jeg i dag min egen coachingpraksis i hjertet af København, hvor jeg hver dag har fornøjelsen af at have kvinder i mit space, som jeg får lov til at hjælpe med at skabe indre ro, et stærkt selvbillede, et højnet selvværd og et sind, som føles rart at være i.

Jeg ved, at du kan slippe af med tankemylder og overtænkning, for jeg har ikke bare hjulpet flere kvinder med netop den udfordring, jeg har selv haft mange udfordringer med overtænkning og særligt bekymrende tanker.

Jeg ved, hvor frustrerende det er, når du ikke ved hvordan du skal slippe en tanke, jeg kender følelsen af at være magtesløs, fordi man ikke bare kan stoppe tanken og jeg ved hvor meget det tager på din energi og dit overskud. Men bedst af alt, så ved jeg, at der venter dig en følelse af indre ro og frihed, når du ved præcis hvad og hvordan du skal gøre, for at stoppe dit tankemylder og overtænkning – og jeg glæder mig til at vise dig, hvordan du skal gøre.

Efter det her program vil du:

Sætte grænser med lethed og uden at dunke dig selv i knolden over alt det, “du skulle have sagt”.

Vide præcis hvordan du skal sætte dine grænser, hvad du skal gøre og hvad du skal sige, for at andre respekterer dem.

Sige fra, når noget ikke føles rigtigt for dig og vælge til, når noget føles helt rigtigt for dig – fordi du kender dig selv bedre.

Få et bedre selvværd, være mere stolt over dig selv og føle, at du og dine behov faktisk er værd at prioritere.

Programmets indhold

I dette program “sådan sætter du grænser, uden dårlig samvittighed”  lærer du bl.a. om de 6 forskellige grænser og hvordan du præcist skal sætte dine grænser i de områder.

Du skaber nogle helt konkrete sætninger, der skal hjælpe dig med at sætte dine grænser, så du ikke længere skal dunke dig selv i knolden med alt det, som du “burde” have sagt, når din grænse bliver overtrådt.

Derudover får du 6 uundværlige punkter, der gør det nemt for dig at sætte dine grænser og forstå hvad der skal til, for at andre respekterer dine grænser.

Det her er med andre ord programmet for dig, der vil vide præcis hvad du skal gøre og hvordan du skal gøre det, når du skal sætte grænser uden dårlig samvittighed.

Du bliver undervist og guidet af Lifecoach Lotte, der via et videomodul og en online workbook tager dig i hånden fra start til slut, så du hele tiden er guidet igennem processen.

Startdato

Programmet bliver lanceret d. 11/6-2022 kl. 20.00, hvor du straks får direkte adgang til materialet. Du kan allerede nu tilmelde dig – tilmed til en intropris.

Indhold

I dette program guider og underviser din Lifecoach Lotte dig via et videomodul og en online workbook, som lærer dig om dine grænser og hvordan du sætter dem.

Sådan foregår det

Det hele foregår online, så du kan tage programmet i dit helt eget tempo, når det passer dig – Der er nemlig produceret et videomodul og en workbook til dig.

PRIS:

Din investering i dig selv og i at lære at sætte grænser uden dårlig samvittighed er:  729,-

Lukket for tilmelding

Opgrader med en session hos Lotte:

Du har mulighed for at opgradere din oplevelse med en 30 minutters online 1-1 session sammen med din Lifecoach Lotte, hvor du får skræddersyet coaching og sparring på præcis de udfordringer, som du har med at sætte grænser.

Din 30 minutters 1-1 session skal afholdes senest 2 måneder efter købsdatoen af “Sådan sætter du grænser, uden dårlig samvittighed”.

Ved at opgradere får du:

  • Adgang til programmet “Sådan sætter du grænser, uden dårlig samvittighed”, som indeholder et videomodul og en online workbook, der lærer dig hvor dine grænser går og hvordan du skal sætte dem med god samvittighed og lethed.

  • 30 minutters online 1-1 coaching session med Lifecoach Lotte Vafadar, hvor du kan få hjælp til de udfordringer, som du har med at sætte grænser.

Samlet pris for programmet og en 30 minutters 1-1 session: 1099,-

Lukket for tilmelding