Tænk, hvis der fandtes en manual til dit barn

Tænk hvis du kunne få en manual, der fortalte dig hvordan du bedst støtter lige præcis dit barn i forhold til deres rutiner, omgivelser og søvn. En manual, der fortæller dig, hvad dit barns behov er og hvordan du bedst imødekommer dit barn, så det føler sig set, støttet, elsket og opløftet.

En manual, der fortæller hvem dit barn er på deres inderside, der, hvor det normalt kan være svært at sætte ord på, særligt for børn.

Human Design er den manual og i det her online event vil jeg læse den for dig

Støtter du dit barn ud fra dine ellers deres behov?

I kærlighed kan vi fejlagtigt komme til at tro, at vores barns behov er det samme som vores. Vi kan tænke “jamen, jeg har jo brug for at blive set dybt i øjnene, at have faste sunde rutiner og at nogen spørger ind til mig, for at jeg føler mig elsket og støttet”. Men måske er det faktisk ikke det, dit barn har behov for.

Er dit barn eksempelvis Manifesting Generator, så vil barnet ikke trives med de samme konstante rutiner. Er dit barn Manifestor, så vil du ikke få dem til at kommunikere mere ved at stille en masse spørgsmål og virke interesseret på den måde. Dit Projector barn vil have et stort behov for at blive set og værdsat. Ligesom at et Generator barn vil have enormt svært ved at svare på åbne spørgsmål, hvis der ikke er sat en ramme.

Vi er alle forskellige og dermed er vores behov også forskellige. Gaven ligger i at vide, hvilke behov dit barn har, så du kan møde dem i lige præcis deres behov.

Efter det her event ved du:

  • Hvilke unikke behov dit barns Human Design type har og hvordan du kan imødekomme dem, så dit barn føler sig støttet, set, opløftet og elsket
  • Hvilke udfordringer dit barns Human Design type har og hvordan du kan støtte dit barn til at overkomme de udfordringer
  • Hvilke særlige gaver dit barns Human Design type har og hvordan du kan opmuntre dit barn til at bruge dem
  • Hvordan du bedst kommunikerer med dit barn ud fra deres Human Design type
  • Hvordan dit barn bedst trives i forhold til rutiner (eller mangel på samme)
  • Hvordan du kan hjælpe dit barn med at få optimal søvn og trives i deres omgivelser
  • Hvem dit barn er allerinderst inde. Mange siger, at Human Design er vores sjæls sprog – og hvem vil ikke høre sit barns sjæl tale.

Når du kender og forstår dit barns behov, kan du også lære dem at forstå dem selv bedre, hvilket hjælper dem med at vokse op og leve et autentisk liv, hvor de føler sig trygge ved, at de er præcis som de skal være.

Praktisk info:

D. 21/1-2023

kl. 15.00-16.30

Online via zoom

Ja, du får tilsendt en optagelse af eventet efterfølgende, så du behøver ikke at være med live.

259,-

Glæd dig til at forstå dit barn på en helt ny måde og til at få konkrete værktøjer, viden og metoder til at støtte lige præcis dit barn

Tilmeld