Sammen skaber vi rummet til forandring

Forestil dig, at du er i et rum, hvor du føler dig tryg ved at fortælle hvordan du virkelig har det og hvor du kan tale helt frit, for du ved, at du altid bliver støttet i lige præcis det, som du gennemgår.

Forestil dig, at du i det her rum altid får konkrete redskaber, øvelser og værktøjer, der hjælper dig med at ændre din nuværende situation og skabe nøjagtigt den forandring, som du længes efter.

Her udvikler du dig, du lærer dig selv at kende på ny, du udskifter tvivl med selvværd, negative tanker med støttende indre dialoger, et dårligt selvbillede med selvkærlighed og en indre kritiker med indre styrke. Du finder ind til hende, som du i virkeligheden er og du begynder at leve et liv, hvor du tager hovedrollen og hvor du nyder at være dig.

Det er præcis det rum, vi to skaber sammen, når du har en 1-1 session eller er i et forløb hos mig. Jeg møder dig altid med respekt og uden fordomme – og du kan være sikker på, at vores samtaler altid er helt fortrolige, så du kan føle dig tryg ved at dele alt det, som du måske ikke har delt med andre.

Skræddersyede og transformerende forløb kontra 1-1 session

En 1-1 session er oftest det rette for dig, der bare har en enkel udfordring, som du lige har brug for sparring og coaching på. Det kan eksempelvis være, at du står ved en skillevej i dit arbejdsliv, at du har nogle begrænsende tanker, som du har brug for at arbejde med i en session eller at du har brug for at se din situation fra en ny vinkel.

Det er også oplagt for dig, der er vant til at arbejde med dig selv og som har været igang med din udvikling i en længere periode. Du er et sted i dit liv, hvor du har det godt, du blomstrer og du ved hvor værdigfuld en enkelt coaching session er for din videre selvudviklingsrejse.

Book en 1-1 coaching session ved at trykke HER.

Et forløb er for dig, der vil skabe en forandring i dit liv. Du vil videre fra din nuværende situation og du har brug for hjælp til at komme derhen.

Du mangler nogle konkrete redskaber, værktøjer og metoder til at skabe din forandring og du har brug for, at der er en, som hjælper dig med at se vejen lægge en konkret plan for, hvordan du kommer i mål med det, som du ønsker.

Jeg tilbyder transformerende forløb med forskellige temaer, der allesammen er skræddersyede og nøje udviklede med gennemtestede programmer, øvelser, metoder og værktøjer, der indtil videre har hjulpet kvinder fra hele landet.

Læs om mine aktuelle forløb ved at trykke HER. 

Eksklusivt kan vi også sammensætte et skræddersyet forløb til dig, som bliver unikt udformet efter dine mål og ønsker.

Om vi skal have en enkelt session sammen eller om vi skal på en længere udviklingsrejse sammen afhænger af, hvilken forandring, du gerne vil skabe. Det  finder vi bedst ud af ved at tage en gratis, indledende samtale over telefonen, hvor vi også ser om vi er et godt match og lærer hinanden lidt bedre at kende, inden vi investerer tid og energi i hinanden.

Læs mere om en gratis, indledende samtale ved at trykke HER.

Book tid med det samme

Coach Lotte Vafadar

Jeg tror på, at vores veje krydses af en særlig grund. Du er landet lige her på den her side, fordi der er noget i dig, der længes efter en forandring.

Om min rolle er at minde dig om, at du fortjener den forandring eller om min rolle er at være hende, der hjælper dig og støtter dig i din forandring vil jeg lade være op til dig.

KONTAKT MIG
Har du spørgsmål eller brug for mere info så kontakt mig gerne i dag
KONTAKT MIG