Coaching

Der kan være flere grunde til, at du vælger at tale med en coach. Mange kvinder kommer til mig, fordi de har nogle negative overbevisninger om dem selv og nogle tankemønstre, der hæmmer dem og holder dig tilbage fra at gøre de ting som de gerne vil, og de har svært ved at slippe fri fra den “onde spiral”. Andre har tankemylder, lavt selvværd og en generel følelse af, at de ikke er gode nok, at de aldrig kan lykkedes, at de ikke gør noget rigtigt og at andre er bedre end dem. Der er også andre, der egentlig har det godt, men de ved ikke hvad de vil med deres liv, så de mangler retning og overblik. Ligesom at nogle står ved en skillevej i deres liv, hvor de har brug for at skifte karriere, livsstil eller træffe andre livsforandrende beslutninger, som de ikke helt ved, hvordan de skal gøre. Grundene kan være mange, men en ting har alle disse personer til fælles: de vil gerne skabe en forandring i livet – og det er netop det, som coaching kan hjælpe dig med.

Min mission er, at du slet ikke har brug for mig.

I mine sessioner hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv.

Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter. Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge. Jeg anvender ofte coachingteknikker, visualiseringsøvelser, positiv psykologi, mindfulness og vigtigst af alt, så gennemgår jeg stort set altid øvelserne, redskaberne og værktøjerne sammen med dig på min tavle, så du altid går fra vores session med noget, som du selv kan bruge uden for vores møder – både nu og i fremtiden. Det er vigtigt for mig, at du får noget konkret at arbejde med, når du har en session eller et forløb hos mig, så du altid ved, hvad dit næste skridt skal være og hvordan du skal komme videre fra din situation. Coaching er nemlig hjælp til selvhjælp, og min store mission er, at du bliver eksperten i at hjælpe dig selv.