EN LIVE MASTERCLASS

TIL DIG, DER ER KLAR TIL AT BRYDE FRI FRA DINE NEGATIVE TANKER OG BOOSTE DIT SELVVÆRD
Er det her dig:

Du sammenligner dig med alle andre og uanset hvad du gør, så føler du dig aldrig rigtig god nok.

Du fortæller dig selv om alt det som du burde være, alt det du burde kunne og alt det som du burde gøre – og ofte, når du går i seng om aftenen, så strømmer den dårlige samvittighed indover dig, fordi du igen ikke har gjort alt det som du “burde” og du falder i søvn med tanken om, at du ikke duer til noget, at du ikke er værdig og at du bare ikke er god nok.

Du siger tit til dig selv “når jeg først har tabt mig/fået det job/fået en kæreste/fået børn/taget den uddannelse, så kan jeg begynde at leve, så kan jeg gøre alt det, som jeg gerne vil og så bliver livet godt”. Du er altid efter dig selv og du ville aldrig tale så grimt til andre, som du taler til dig selv!

Hvis jeg bad dig om at fortælle mig alt det, der er forkert, negativt og dårligt ved dig, så ville du kunne give mig en liste med eksempler med det samme. Men hvis jeg bad dig om at nævne hvad du elsker ved dig selv, hvad der gør dig værdig til succes, hvad der er dine gode sider og styrker, hvorfor du er et dejligt menneske og hvorfor du er god nok, så ville det kræve meget mere tid at finde frem til noget – hvis du da overhovedet kunne nævne flere end 5-7 ting.

Og hvis jeg bad dig om at skrive en liste med alt det, som du elsker, så ville det slet ikke falde dig ind, at du skulle skrive dig selv på den liste.

Hvad vil du sige til at have det sådan her i stedet for:

Hvad vil du sige til at slutte fred med dig selv? En gang for alle tage kontrollen over dine negative tanker og vide præcis hvad du skal gøre, for at ændre følelsen af ikke at være god nok – uden at stå foran spejlet og sige “jeg er god nok som jeg er”.

Se lige for dig, hvad du vil være i stand til at udrette, når du ikke længere tvivler på dig selv og føler, at du ikke er god nok. Tænk på alt det, du vil opnå, som du ikke har opnået endnu, fordi dine tanker holder dig tilbage.

Mærk den frihed og glæde, som du vil opleve, når du går fra at være din egen værste fjende til at blive dit eget største heppekor, en du kan regne med og en, som du rent faktisk er glad for at være – når du endelig spiller på hold med dig selv, i stedet for at være mod dig selv hele tiden.

Det vil ændre hele dit liv – Eller som min klient Julia sagde “mit liv begyndte først rigtigt, da jeg sluttede fred med mig selv, for der havde jeg modet til at gå efter mine drømme, nyde tilværelsen, klæde mig som jeg havde lyst og leve livet præcis som jeg vil”.

ja tak
Jeg vil ikke bare lære dig hvordan, jeg vil guide dig gennem hver eneste øvelse

I den her masterclass vil jeg lære dig metoden til at ændre dine negative tanker – jeg vil faktisk ikke bare lære dig det, jeg vil guide dig gennem øvelserne i halvanden time og vise dig præcis hvordan du skal gøre, så dine negative tanker ikke længere kontrollerer dig eller dit liv.

Du kommer til at se på dine tanker på en helt ny måde, men vigtigst af alt, så bliver du i stand til at håndtere dine tanker, så du ikke længere vil have samme følelse af, at du ikke er god nok.

Du vil efterfølgende vide præcis hvad du skal gøre, når de negative tanker opstår og du vil hurtigt være i stand til at vende dem, så de ikke længere hiver dit selvværd ned, men så de i stedet løfter og støtter dig.

Det er tid til, at du slutter fred med dig selv, at du vælger dig selv til og finder ro i at være dig. Du er bare en beslutning fra at ændre dit liv.

Jeg er klar
Det praktiske:

Bryd Fri – Masterclass bliver afholdt live online via zoom d. 9/4-2022 kl 13.00 – 14.30. Har du ikke mulighed for at deltage live, så er det ikke et problem, for alle deltagere får tilsendt en optagelse af masterclassen, så du kan se og gense den, når det passer dig.

Pris:

Din investering i at lære at ændre dit mindset er 999,-

Tilmeld mig
Ofte stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Hvad hvis jeg ikke kan være med live?

  • Alle deltagere får tilsendt en optagelse af masterclassen efterfølgende, så du kan se eller gense den, når det passer dig.

Spørgsmål: Hvordan foregår Bryd Fri – Masterclass?

  • Den foregår live, online via zoom. Du får tilsendt en invitation inden start, så du bare skal logge ind og deltage.

Spørgsmål: Skal jeg sige noget til masterclassen? Altså skal jeg fortælle hvordan jeg har det?

  • Nej, det skal du ikke. Du er velkommen til at skrive i chatfunktionen, men du skal ikke at sige noget til masterclassen.

Spørgsmål: Skal man være igang med selvudvikling for at deltage?

  • Nej, det behøver du ikke. Om du er dybt inde i din egen selvudvikling eller det her er første gang, du prøver noget indenfor selvudvikling er underordnet.

Spørgsmål: Skal jeg forberede noget?

  • Nej, det er ikke nødvendigt. Du skal bare finde et sted, hvor du kan sidde behageligt og uforstyrret i halvanden time og så skal du have noget at skrive på og noget at skrive med klar.
Lets go!

Til dig, der ikke kender mig endnu.

Hejsa, jeg hedder Lotte. Jeg er dit største heppekor og din tro følgesvend på vejen mod det, som du gerne vil opnå i livet!

Jeg er uddannet Lifecoach, Positiv psykologi vejleder og Styrkekonsulent. Jeg driver min egen coaching praksis i hjertet af København, hvor jeg hjælper kvinder med at bryde fri fra det, der begrænser dem i livet og finde styrken i at være dem selv.

Jeg ved hvordan du har det, for jeg har selv været igennem møllen.

Jeg er selv brudt fri fra mine egne negative tanker, mine begrænsende forestillinger om mig selv og mine (virkelig) uhensigtsmæssige handlemønstre, som jeg i rigtig lang tid troede på var sande, og jeg kunne nærmest ikke forestille mig at være mig, hvis jeg ikke havde det syn på mit selv og verden omkring mig.

Men jeg fandt også ud af, at da jeg først tog skridtet udenfor den bobbel, som jeg havde sat mig selv i, så ændrede mit liv sig – og det er præcis dét, som jeg vil hjælpe kvinder med, så du og alle andre kvinder også kan opleve den magi, der opstår, når vi bryder fri fra det, der holder os tilbage.

Jeg tror på, at vores veje krydses af en særlig grund. Om den grund er, at du bliver mindet om, at du er værdig til det liv, som du ønsker, eller om grunden er, at jeg skal hjælpe dig på vejen derhen vil jeg lade være op til dig.