Lyder det her som dig:

  • Du kan have en følelse af at være fanget i en negativ spiral, hvor en negativ tanke bliver til flere.

  • Det er som om, at du har tendens til at fokusere på det negative.

  • Du savner at føle dig rigtig glad og slippe det negative fokus, men du ved ikke hvordan.

  • Det føles som om, at den ene dag bare tager den anden og du lever lidt på autopilot.

Hvad vil du sige til at have det sådan her i stedet for:

  • Du nyder livet, prioriterer dig selv, udvikler dig og føler dig gladere for dit liv, end du længe har gjort.

  • Du har en følelse af, at der er flere positive ting i dit liv, end negative ting.

  • Du har lært, hvordan du selv kan skabe positivitet i dit liv og du nyder at gøre det.

  • Du føler, at du har taget kontrollen og ansvaret for din egen glæde, i stedet for at lade livet glide forbi på autopilot.

Bliv mere positiv på 30 dage

Se det her som din 30 dages mentaltræning til et positivt mindset, hvor du lærer at tage kontrollen over dine tanker og bevidst styre dem i en opløftende retning, så du ikke bare lader dine tanker kontrollere dig og dit liv, men så du rent faktisk træder ud af autopiloten og begynder at leve et liv, hvor du bevidst vælger det til, der gør dig glad.

Det gør du helt præcist ved at følge fem simple punkter, der bare tager omkring 10 minutter at lave, så du kan sagtens nå det i en travl hverdag.

Punkterne tager udgangspunkt i taknemmelighed, men ikke på den forældede måde, hvor du bare skal skrive tre ting ned, som du er taknemmelig for og så fortsætte dagen uden videre tanke på det.

Tværtimod, så lærer du at styre dine tanker i en positiv retning og træffe bevidste valg, der løfter dig, gør dig glad og integrerer den positive følelse i din hverdag.

Udover de fem punkter, så får du hver dag et emne eller et spørgsmål til din journal, som er designet til at løfte din glæde, skabe en øjeblikkelig positiv følelse i din krop og dit sind, genskabe forbindelsen til dig selv og styrke dit positive mindset.

Det her bliver dit nye selvkærlige ritual og noget, som du vil glæde dig til hver eneste dag.

 

Hvorfor virker det?

Hvorfor er taknemmelighed så effektivt, når det handler om at skabe et positivt sind?

Det er meget simpelt. Når vi dyrker taknemmelighed, så træner vi vores bevidsthed i at fokusere på alt det, som er godt i vores liv, hvilket skaber en positiv effekt på vores tanker og en mere opløftende indre dialog.

Alt dette har en direkte effekt på de valg vi træffer i livet, vores handlemønstre og vores selvfølelse.

Taknemmelighed er derfor et rigtig effektivt værktøj, når det anvendes korrekt, hvis du vil have et mere positivt sind, mere glæde og nærvær i livet.

 

Jeg er klar

Til dig, der ikke kender mig endnu.

Til dig, der ikke kender mig endnu.

Hejsa, jeg hedder Lotte.

Jeg har udviklet den her journal – en 30 dages mentaltræning og taknemmelighedspraksis, som vil hjælpe dig med at træne din bevidsthed til at blive mere positiv, så du kan slippe ud af den negative spiral, det sommetider følelses som om, at du sidder fast i.

Jeg er uddannet Lifecoach, Positiv psykologi vejleder og Styrkekonsulent. Jeg driver min egen coaching praksis i hjertet af København, hvor jeg dagligt hjælper kvinder med at få et sundt mindset, et stærkt selvværd og et positivt selvbillede ved hjælp af konkrete værktøjer, metoder og øvelser.

Det her værktøj er til de kvinder, der mangler konkret hjælp til, hvad de rent faktisk kan gøre, for at blive mere positive.

Det her er til jer, der gerne vil have et mere positivt og let sind, men I ved ikke hvordan I skal gribe det an, hvor I skal starte eller hvordan I skal gøre.

Med den her journal kan I begynde at ændre jeres mindset med det samme på en simpel og helt ukompliceret måde, der ikke kræver meget af jer, men som til gengæld vil have en stor effekt på dine tanke- og handlemønstre.

Hejsa, jeg hedder Lotte.

Jeg har udviklet den her 30 dages mentaltræning og journal, som vil hjælpe dig med at træne din bevidsthed til at blive mere positiv, så du kan slippe ud af den negative spiral, som det ofte kan føles som om, at vi er fanget i.

Jeg er uddannet Lifecoach, Positiv psykologi vejleder og Styrkekonsulent. Jeg driver min egen coaching praksis i hjertet af København, hvor jeg dagligt hjælper kvinder med at få et sundt mindset, et stærkt selvværd og et positivt selvbillede.

Det her værktøj er til de kvinder, der mangler konkret hjælp til, hvad de rent faktisk kan gøre, for at blive mere positive.

Det her er til jer, der gerne vil have et mere positivt og let sind, men I ved ikke hvordan I skal gribe det an, hvor I skal starte eller hvordan I skal gøre.

Med den her journal kan I begynde at ændre jeres mindset med det samme på en simpel og helt ukompliceret måde, der ikke kræver meget af jer, men som til gengæld vil have en stor effekt på dine tanke- og handlemønstre.

Om 30 dage vil du have et helt andet mindset

Om 30 dage vil du være så glad for, at du endelig har prioriteret dig selv og du vil føle dig stolt over, at du har trådt ud af autopiloten og i stedet taget en bevidst hovedrolle i dit liv, hvor negativiteten ikke styrer dig.

Du vil føle dig mere optimistisk og det vil være nemmere for dig at få øje på det positive i livet, ligesom at du nu vil have en hverdag, som du nyder, for du ved præcis hvad du skal gøre, for at føle dig glad.

Du lader ikke længere omstændighederne styre dit humør, for du har taget ansvaret for dig selv, så du ikke længere er et offer for negative tanker og omstændigheder, men så du derimod udvikler dig mere, griner mere, nyder mere og bare føler dig mere glad og opløftet.

Prisen for et mere positivt sind? 133,- 

 

Praktisk info:

Hvad består det her præcis af?

  • “Bliv mere positiv på 30 dage” består af en online journal i PDf-format med daglige øvelser – fem simple punkter, der træner dit mindset i en positiv retning og et emne, der er designet til at løfte din glæde øjeblikkeligt, skabe forbindelse til dig selv og styrke dit positive mindset. Det her bliver dit nye selvkærlige ritual og noget, som du vil glæde dig til hver eneste dag.

Hvornår kan jeg starte?

  • Du kan gå igang ligeså snart du har købt adgang til denne journal. Der er ingen bestemte datoer i journalen, så du kan starte, når det passer dig. Du kan også bruge journalen i mere end 30 dage, hvis du vil det.

Jeg ved, at du allerede nu glæder dig til at stå med et mere positivt sind om 30 dage.

Rigtig god fornøjelse!

Køb journal