GENOPDAG KÆRLIGHEDEN TIL DIG SELV

For rigtig mange kan selvkærlighed være udfordrende, for hvad betyder det helt præcist og hvordan skal man dyrke det? Selvkærlighed handler i alt sin enkelthed om, at vi er venlige og kærlige overfor os selv, at vi lytter til vores behov og at tager hånd om os selv.

Måske er du en af de kvinder, der altid sætter andre før dig selv og som sørger for, at alle andre har det godt? Måske gør du det så ofte, at du faktisk glemmer dig selv og dine egne behov? Det kan også være, at du allerede er igang med din selvkærlige rejse og at du søger ny inspiration til at genfinde din egen selvkærlighed?

Uanset hvad, så er du havnet det helt rigtige sted. Denne 7 dages selvkærlige challenge er nemlig skabt til dig, der gerne vil genopdage kærligheden til dig selv.

Vis dig selv den kærlighed og omsorg, som du altid viser andre

Denne challenge er skræddersyet, så du de næste 7 dage får en ny øvelse hver eneste dag, der hjælper dig med at genopdage dine kvaliteter, genskabe forbindelse til dig selv, prioritere dig selv, lytte til dine egne behov og lære dig selv at kende på ny – altsammen samlet i en online workbook, som du straks får adgang til, når du tilmelder dig.

Se dette som første skridt på vejen mod et mere selvkærligt liv, hvor du lærer at forstå dig selv, se dine gode sider, lytte til dig selv og prioritere dig selv – uden at føle dårlig samvittighed,

Det er på tide, at du begynder at vise dig selv den kærlighed, som du glædeligt deler ud til alle andre.

Tag dit første skridt ved at tilmelde dig denne 7 dages selvkærlige challenge.

Din investering i din selvkærlighed: 129,-

klik her

Til dig, der ikke kender mig.

Hejsa, jeg hedder Lotte. Jeg er din nye selvudviklings-hypewoman og tro følgesvend på vejen mod det, som du gerne vil opnå!

De kolde fakta om mig er, at jeg er 34 år, uddannet Lifecoach, Positiv psykologi vejleder og Styrkekonsulent. Jeg driver min egen coaching praksis i hjertet af København, og det gør jeg af den simple grund, at jeg simpelthen ikke kan lade være.

Som coach hjælper jeg dig med at få øje på det usete: hvad er det, der holder dig tilbage, hvad skyldes dine udfordringer, hvilke handlemønstre vender du tilbage til, hvordan er dine tanker om dig selv og din situation, hvilke begrænsende overbevisninger har du og hvilke historier fortæller du dig selv om dig selv.

Vigtigst af alt, så hjælper jeg dig med at finde ind til løsningen, dine inderste behov, dine styrker, kvaliteter og egenskaber, så du kan skabe den forandring, som du længes efter. Det gør jeg ved hjælp af samtaleteknikker, konkrete øvelser og værktøjer, som jeg er uddannet i og som jeg har stor erfaring med at bruge. De her øvelser og værktøjer lærer jeg dig at bruge, så du bliver eksperten i at hjælpe dig selv.

klik her